SLAVNI GLUMAC RAZVESELIO MLADENCE DOLASKOM NA VJENČANJE: BIO JE VEOMA PRIJATELJSKI RASPOLOŽEN

Britanski par koji se nedavno vjenčao u Northamptonshireu, Niki i James, veoma se iznenadio kada je Keanu Reeves prihvatio njihov poziv na vjenčanje.

Naime, slavni je glumac odsjeo u istom hotelu kao i oni, a u tom se hotelu održavalo i njihovo svadbeno slavlje. Slučajno su ga sreli na recepciji pa su mu rekli da bi im bilo jako drago kad bi se pojavio na vjenčanju. Reeves je odgovorio da će doći nešto kasnije, a Niki i James su pomislili da je to samo pristojan način da kaže da zapravo neće doći.

  • Bio je jako prijateljski raspoložen i rekao je da će nas posjetiti kasnije. Nismo znali hoće li uistinu doći, ali bilo nam je kul što smo malo popričali s njim – ispričala je Niki.

Nakon što se pojavio na slavlju, slavni se glumac slikao s mladencima.

  • Bio je veoma drag, čestitao nam je na vjenčanju i fotografirao se s nama. Malo je popričao i s našim gostima, koji su se također htjeli slikati s njim – dodala je mlada.

Vjenčanje Niki i Jamesa nije prvo na kojem se Keanu Reeves pojavio pukim slučajem. Prije četiri godine uljepšao je svadbeno slavlje Maure i Moraya, koji su se vjenčali u New Yorku.

Osim kao sjajan glumac, Keanu Reeves je poznat i kao kul tip koji se ponaša normalno i rado se druži i razgovara s “običnim” ljudima. Nedavno je objavljena priča o tome da je telefonskim pozivom oduševio jednu baku koja je njegova velika obožavateljica, a prošlog je mjeseca snimljen kako na aerodromu srdačno razgovara s mladim fanom i odgovara mu na brojna pitanja, piše Index.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.