SLAVNI UFC BORAC NOŽEM IZBO SESTRE, A ONO ŠTO JE REKAO NAKON TOGA JEDNOSTAVNO LEDI KRV U ŽILAMA

Slavni UFC-ov borac, Irwin Rivera, poznatiji i kao “Zvijer”, uhapšen je u Boynton Beachu na Floridi i to zbog monstruoznog zločina. Naime, kako prenosi ESPN, Rivera je pokušao ubiti svoje dvije sestre.

Rivera je zadržan u pritvoru, a 22-godišnjakinja i 33-godišnjakinja pronađene su s više ubodnih rana. Kako stoji u službenom policijskom izvještaju, prvo je pronađena mlađa sestra i to s ubodima u predjelima glave, leđa i ruku. Ona je nekako uspjela reći policiji da je njena starija sestra također napadnuta i da se nalazi u kući.

Mlađa sestra je prijavila zločin i to tako što je došla kod susjeda pa su oni pozvali policiju. Starija sestra također je pronađena u teškom stanju, u lokvi krvi, ali je srećom preživjela, kao i mlađa sestra, ali su u teškom stanju i jedna se bori za život.

Riveru su na kraju pronašli, a ono što je govorio u tom trenutku jednostavno je jezivo. Očevici su rekli policiji kako su vidjeli Riveru potpuno krvavog kako šeta kućom i zatim im je rekao: “Zatvorite vrata. Sve je u redu”, navodi Net.hr.

Nedugo nakon toga počeo je bježati i to kada je vidio da susjedi telefonom zovu policiju. No, policija ga je ubrzo pronašla, a kada su došli do njega buncao je sebi u bradu: “Ubio sam sestre. Svoje sestre sam ubio”. No, ono što je kazao u policijskoj stanici je doista jezivo. Rekao je da je svoje sestre izbo nožem “jer mu je tako rekla viša sila” i zato što je “ubistvo sestara njegova svrha postojanja”.

Meksikanac je trenutno u pritvoru, a oglasio se i UFC.

  • UFC je svjestan nedavnog incidenta u kojem je sudjelovao Irwin Rivera, a naknadno je od menadžera dobivena informacija da njegovo ponašanje ukazuje na probleme mentalnog zdravlja. Navodi su izuzetno zabrinjavajući i organizacija trenutno prikuplja dodatne informacije. Istraga je u toku i uslijedit će svi potencijalni sljedeći koraci, uključujući disciplinske mjere ili medicinsku pomoć nakon provedene istrage. Nadalje, UFC je obavijestio Riverinog menadžera da mu u ovom trenutku neće nuditi ponude za borbe – navodi se u UFC-ovoj izjavi.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMO / EUROPSKI MILJENIK DOBIO OSVJEŽENJE

0
Hyundai Tucson je osvojio srca europskih vozača još davne 2004. godine, etablirajući se kao najprodavaniji model i miljenik fanova širom kontinenta.