SLUČAJEVI X OBJAVLJUJU: U VRIJEME POLICIJSKOG SATA POLICIJI REKAO ‘SLUŠAJ ME, ZVAT ĆU MINISTRA’

Naše kamere poroteklih dana bile su s propadnicima policijske stanice Crkvice u Zenici.

Između ostalog zabilježili smo I kontrolu jednog muškarca koji se kretao u vrijeme policijskog sata. Nakon što ga je policija legitimisla utvrdili su da ne stanije u blizini mjesta gdje su ga zatekli. Odbio je I alkotest.

Rekao je policiji da je nakon posla samo malo stvratio u kafanu te da ima potvrdu za kretanje u vrijeme policijskog sata.

Kada mu je policija objasnila da potvrda za kretanje važi za odlazak s posla do kuće i obrnuto, a ne za odlazak u kafanu nakon posla, muškarac je policiji rekao: “Slušaj me! Sada ću zvati ministra”.

Odbio je potpisati prekršajni nalog, ali će ga dobiti poštom, u iznosu 200 KM.

Video pogledajte OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SPASILAC KOJI JE DANKU (2) TRAŽIO 20 SATI: NA OVIM MJESTIMA...

0
Spasilac Dejan Ševković iz Gorske službe spasavanja (GSS) bio je gost RTS, i tom prilikom je pričao o potrazi za malom Dankom Ilić iz Bora (Srbija), u kojoj je učestvovao više od 20 sati.