SNIMAK GOLUBA POSTALA HIT ZBOG ONOGA ŠTO IMA NA GLAVI

Stanovnici Las Vegasa uočili su ove sedmice golubove s malenim kaubojskim šeširićima na glavi.

Čini se da niko ne zna otkud pticama šeširi, što je zabrinulo lokalnu grupu za spašavanje ptica.

Mariah Hillman, suosnivateljica udruge za spašavanje golubova Lofty Hopes, za CNN je rekla kako se čini da su šeširi zalijepljeni na životinje.

  • To je definitivno razlog za brigu – kaže.

Udruženje je postavila zamke kako bi pokušali uhvatiti dva goluba sa šeširima. Prozvali su ih Cluck Norris, s crvenim šeširom, i Coolamity Jane, s ružičastim.

Dok je udruga zabrinuta, ptice su postale senzacija na društvenim mrežama. Stanovnici Las Vegasa pokušavaju ih pronaći na ulici, a neki su i uspjeli.

  • Napokon sam pronašla jednog – napisala je Kassandra Flores na Twitteru uz snimku goluba sa šeširom.

Flores je za CNN rekla kako nije vjerovala da su ptice stvarne sve dok nije uočila Clucka Norrisa u susjedstvu svoje majke u ponedjeljak.

Priča se da je viđen i treći golub – sa smeđim šeširom, no udruga nije mogla potvrditi to.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE