SNIMAK KOJI ĆE VAM ULJEPŠATI DAN: ŽIVOTINJSKI SVIJET JE PUN ČUDESA

Životinjski svijet je pun čudesa.

I kad vam djeluje da je nešto nemoguće, život vas brzo demantuje. Takva je i ova priča u kojoj je jedna koka usvojila mačiće.

Da priča bude još zanimljivija ova tri preslatka mačeta imaju mamu mačku koja brine o njima. Međutim, kada ona nije tu, oni se ušuškaju ispod svoje druge mame – koke.

Jedan farmer iz Iraka čuo je mjaukanje i krenuo da traži mačiće. Kada je ušao u štalu, mačića nigdje nije bilo. A onda je vidio kako koka leži u gnijezdu. Kada je pogledao ispod njenog perja, izvirila su tri mačenceta.

Koka je o njima brinula kao da su njeni pilići, a oni uživaju i griju se ispod njenog perja.

Zato i ne čudi što su najčešći komentari ispod ovog videa bili oni da im je ovaj prizor bukvalno uljepšao dan.

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NETANYAHU ODBACIO PRIJEDLOG ŠEFA MOSSADA ZA MOGUĆI SPORAZUM U GAZI

0
Izraelska televizija Kanal 12 navela je da je šef Mossada David Barnea predložio mogućnost sporazuma o razmjeni zatvorenika s Hamasom, ali je premijer Netanyahu to odbacio.