SNIMILA MUŽA DOK SPAVA I OTKRILA ŠTA MU SE DEŠAVA TOKOM NOĆI: PRETRNE OD STRAHA SVAKI PUT KAD GA UGLEDA

Korisnica TikToka Payton Vidmar objavila je snimak na kojem njen muž spava, mada se, uprkos njegovom hrkanju, ne čini tako, s obzirom na to da su mu oči otvorene.

Payton priznaje da se svaki put uplaši kad ga ugleda u ovakvom stanju.

Na snimku koji trenutno ima preko 37 miliona pregleda Paytonin muž spava širom otvorenih očiju. Ona je svog supruga snimila, a iako se u videu smije, na kraju snimka je priznala da se užasava svaki put kad se to dogodi.

Neki korisnici interneta bili su šokirani ovakvim načinom spavanja. “Plakao bih“, prokomentarisao je jedan od njih.

Drugi su to tretirali kao šalu.

  • Izgleda da će vam reći dobar trač – napisao je jedan korisnik.

Bilo je i komentara koji ukazuju da se neke žene susreću sa sličnim problemom.

  • Moj muž ima istu stvar. Kada smo prvi put počeli da izlazimo, nije mi ništa rekao. Prvi put kada sam vidjela njegove oči širom otvorene noću, pomislila sam da je mrtav – napisala je žena.

Video pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE