ŠOK PRIZNANJE LUNE ĐOGANI: MAMA MI JE UKRALA PJESMU

Pjevačica i bivša zadrugarka Luna Đogani prošetala je crvenim tepihom na MAC awards-u. Kao i uvijek, bila je raspoložena da priča sa medijima, te je govorila o aktuelnostima u njenom životu.

  • Večeras sam tu gdje mi je mjesto. Ne bih bila pozvana i ne bih bila nominovana da nije tako. Prošle godine sam bila u rijalitiju, pa nisam mogla da prisustvujem, evo me sada ovdje po prvi put, nadam se ne i posljednji – rekla je Luna, pa otkrila kada će publiku obradovati novim pjesmama, piše Informer.
  • Uskoro izlaze nove pjesme. Duet sa Savom Perovićem, evo baš snimamo spot ovih dana, pa ide pjesma sa MC Jankom i onda jedna solo. Takav je posao, nema odmora. Kad si na estradi mora stalno da te ima – priča Đoganijeva, koja je zatim otkrila da li je istina, kako se pisalo ovih dana, da joj je majka “ukrala” pjesmu.
  • Snimila je i Anabela pjesmu, ali ne znam kad će da je izbaci. Ta pjesma je bila prvo moja, ali je ja nisam osjetila, baš je tužna. Govori o nesretnim ljubavima, a ja sam sa tim završila, stavila sam veliku tačku.

Instagram printscreen/anabelci

Pobednica “Zadruge 2” trenutno uživa u slobodi i nema momka, ali se osvrnula na odnos sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem.

– Uživam u slobodi. Nema udvarača, nisam pristupačna uopšte muškarcima. Ne izlazim mnogo, pa nemam ni prilike da upoznam nekoga. Polako, biće vremena. Nisam još uvek spremna da krenem dalje, da se zaljubljujem. Mislim da mi je potrebno da budem sama jer sam išla iz veze u vezu i mislim da mi je to greška – otkrila je Luna, a onda priznala da se i dalje čuje sa Miljkovićem.

– Čujemo se ponekad. Čestitali smo jedan drugom praznike. Mi nismo neprijatelji, niti smo prevarili jedno drugo, nema razloga da ne budemo dobri. 

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

GLUMICA DOLORES LAMBAŠA SLAVILA BI 43. ROĐENDAN: ŽIVOT IZGUBILA U STRAVIČNOJ...

0
Na današnji dan, prije 43 godine, rođena je jedna od najtalentiranijih hrvatskih mladih glumica, Dolores Lambaša koja je preminula 2013. godine od zadobivenih poveda u stravičnoj prometnoj nesreći pokraj Slavonskog Broda.