ŠOK TRANSFORMACIJA: JALA BRAT SMRŠAO ČAK 24 KILOGRAMA I POKAZAO KAKO SADA IZGLEDA

Bosanski reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala Brat potpuno se transformisao nakon što je smršao 24 kilograma.

Naime, on je na Instagramu podijelio rezultate i pohvalio se trenutnim izgledom. Jala je objavio fotografije prije i poslije redukcionog perioda, a rezultati su i te kako primjetni.

Iako nije objasnio tačno kako je postigao željeni rezultat, reper u posljednje vrijeme često objavljuje fotografije iz teretane, pa se može zaključiti da se posvetio treniranju. Upravo jednu takvu objavio je i danas, i pokazao mišiće koji su kao izvajani.

  • Vjeruj u sebe. Tvoja organičenja su samo tvoja mašta. Radi jako, teraj sebe jer niko to neće učiniti za tebe osim tebe samog. Ne čekaj. Ponekad “kasnije” postane “nikad” – napisao je Jala uz ovu fotografiju motivacionu poruku za sve one koji su u sličnom problemu.
  • Nikad lakši i nikad jači, kunem vam se i nikad ljepši – napisao je on, reklo bi se vrlo zadovoljno.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE