ŠOK U IZGUBI DA BI DOBIO: KO ĆE, DVIJE SEDMICE PRIJE FINALA, IZGUBITI 5.000 KM?

Dvije sedmice prije velikog finala najuzbudljivijeg showa „Izgubi da bi dobio“ Hayat TV-a, totalno su se poremetili odnosi između takmičara, emocije su toliko nabujale ali i želje za ulaskom u finale, pa niko od njih ne bira način da skrene pažnju na sebe.

Kandidati koji su do sada mudro taktizirali i nisu iznosili svoje stavove, odlučili su progovoriti.

Hayat

„Karte su se otvorile“ pa ćemo tako već večeras, ali i sutra imati i odluku produkcije koja će unijeti nemir među takmičare.

O kakvoj je odluci produkcije riječ, saznat ćete u subotu, a večeras saznajete ko je od takmičara već na izmaku snaga, ko više nije spreman odgovoriti izazovima i teškim treninzima. Hoće li ih to udaljiti od finala ali i moguće pobjede?

Hayat

Ulog je veliki jer za najboljeg u ovoj sezoni produkcija je osigurala vrijedne nagrade.

Hayat

Onaj ko ponese titulu pobjednika druge sezone „Izgubi da bi dobio“, osvaja 5.000 KM, putovanje na Siciliju za dvije osobe za Novu godinu u organizaciji Centrotursa, te najmoderiji mobitel, poklon generalnog partnera projekta – BH Telecom.

„Izgubi da bi dobio“ i ovog petka gledajte od 20 sati u programu Hayat TV-a.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VOZAČI OPREZ: POVEĆANA OPASNOST OD ODRNA

0
Prema informacijama kojima raspolaže Informativni centar BiHAMK-a, ovoga jutra se saobraća po vlažnom, odnosno mokrom kolovozu.