ŠOKANTNI DETALJI: OTKRIVENO ŠTA JE U POZADINI JEZIVIH UBISTAVA U ZENICI?

Nakon što je zenička policija jutros pronašla tijelo muškarca koji je ubijen u tuči, danas poslijepodne je u istoj ulici pronađeno još jedno muško tijelo.

Prema nezvaničnim medijskim informacijama, obje ubijene osobe su bile trgovci devizama. Oni su, navodno, jutros trebali razmijeniti veću količinu novca sa dvije osobe, od kojih je jedna osoba državljanin Turske i za njim MUP ZDK aktivno traga od jutros.

Pored državljanina Turske, policija traga za još jednom osobom koja se može dovesti u vezu sa dvostrukim ubistvo u Zenici. Prema medijskim informacijama, policija traga za bijelim kombijem koji su, navodno, koristili dva muškarca za kojima se traga.

Drugo tijelo je pronašao lokalni mještanin ispred svog dvorišta na ulici.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMO / EUROPSKI MILJENIK DOBIO OSVJEŽENJE

0
Hyundai Tucson je osvojio srca europskih vozača još davne 2004. godine, etablirajući se kao najprodavaniji model i miljenik fanova širom kontinenta.