SPEKTAKULARNA NAJAVA: RONALDO I MESSI U ISTOM DRESU, SA NJIMA I PJANIĆ?

Na pomolu je velika senzacija! Cristiano Ronaldo i Lionel Messi u dresu istog kluba? A zajedno sa njima i Miralem Pjanić. Zvuči zaista senzacionalno.

Dvojicu čarobnjaka, najboljih fudbalera današnjice, a možda i svih vremena, već ovog ljeta mogli bismo gledati zajedno na Nou Campu, piše Faktor.

To znači da Messi neće napustiti Barcelonu i preseliti u Inter, nego bi mu se u katalonskom divu mogao priključiti Ronaldo. Ovu vijest sinoć je objavio Guillem Balague, ekspert BBC-a za pitanja oko španskog fudbala.

  • Juventus se želi riješiti Cristiana Ronalda, odnosno njegove goleme plaće. Ponuđen je svima, uključujući i Barcelonu – ovo je vijest koju je objavio Balague.

Stara dama Portugalca godišnje plaća čak 57 miliona eura i svakako bi se volio riješiti tog opterećenja. A zajednička sezona Messija i Ronalda u Barceloni bila bi šlag na tortu za sve poklonike fudbala, nezavisno za koga navijaju…

Video pogledajte i OVDJE

Ronaldo je bio izuzetno razočaran nakon ispadanja Juventusa od Lyona u osmini finala Lige prvaka, a nakon utakmice je na Instagramu napisao poduži post u kojem je rekao da će mu kratak odmor poslužiti za to da donese najbolje odluke za budućnost.

Kao jedan od klubova u kojima bi Ronaldo mogao nastaviti karijeru pominje se i PSG.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.