SRBIJANAC DRŽAO SEDAM GODINA MAJČINO TIJELO U ORMARU KAKO BI PRIMAO NJENU PENZIJU

Muškarac poznat kao Saša (47) bio je pristojan i povučen, stanarima bi pričao da se majka vratila u Srbiju kako bi tamo provela starost.

Međutim, on je njeno tijelo spremio u ormaru. Muškarac (47) iz Srbije držao je mrtvo tijelo majke sedam godina u svom stanu u Parizu.

Tijelo je bilo skriveno u koferu i u ormaru, prekriveno ceradom i pur pjenom kako bi se prikrio miris, samo kako bi primao njezinu penziju. Sam se prijavio policiji u utorak rano ujutro te im objasnio da je majka, poznata kao ‘Zlaka’, preminula 2014. u 75. godini, sama, u svom stanu.

Rekao je policiji da je imala rak i da je od toga umrla.

Policija je odmah, u pratnji 47-godišnjeg Saše, otišla obaviti uviđaj i pronašla tijelo. Prilikom ispitivanja izjavio da je zadržao tijelo da bi nastavljao primati njenu penziju.

Inspektori misle da se odlučio prijaviti jer mu je prijetilo izbacivanje iz stana, pa nije znao što da radi s mrtvim tijelom.

Obdukcija je pokazala da nije bilo tragova nasilja pa je sumnja na ubistvo otklonjena.

Komšije su bile šokirani te su potvrdili da je stanar bio pristojan i povučen. Na pitanje gdje mu je majka odgovarao bi da se odlučila vratiti u Srbiju i tamo provesti starost. Neugodan miris nisu primijetili, piše Blic.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE