SRBIJANSKI MEDIJI OBJAVILI ŠEMU PO KOJOJ JE RADILA AZRA ŠABANOVIĆ

Azra Šabanović koja je po međunarodnoj potjernici lišena slobode u Sarajevu zbog sumnje da je pomogla u likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar na pumpi u Srbiji.

Prema saznanjima Telegrafa, ona će biti izručena Srbiji.

  • U likvidaciji Radoševića ušestvovalo je pet osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi ko je za šta bio zadužen. Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala “golf” i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do pumpe gde su likvidirali Radoševića. Ona je sa ličnom kartom ušla i izašla iz Srbiji. Maloljetnica koja je lišena slobode u Beogradu učestvovala je u namamljivanju Eskobara. Potjernica je raspisana za Markom Pjanovićem iz Brčkog koji se takođe sumnjiči da je pomogao u likvidaciji – kaže izvor Telegrafa.

Inače, Azra i Marko su bili u vezi, dok je slobode lišena maloljetnica bila u vezi sa jednim od slobode lišenih koji su likvidirali Radoševića.

Azra Š. juče je lišena slobode u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Inače, za Markom Pjanovićem iz Brčkog, policija i dalje traga i traži pomoć da javite najbližoj policijskoj stanici ukoliko ga vidite.

  • Prema našim saznanjima kretanje ovog lica je u posljednja 24 sata primjećeno na području Bjeljine. Molimo građane ukoliko primjete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj “122” ili se obrate najbližoj policijskoj stanici – naveli su iz MUP-a RS.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.