SRCE MI JE SLOMLJENO NA MILION KOMADA: GLUMAC SE OPROSTIO OD SESTE KOJA JE PREMINULA U 36. GODINI

Glumac Jamie Foxx oprostio se i na Instagram profilu od svoje mlađe sestre Deondre Dixon, koja je umrla u 36. godini.

  •  Srce mi je slomljeno na milion komada. Moja je prelijepa voljena sestra Deondra prešla na drugi svijet. Kažem da je prešla jer će uvijek biti živa… Svako ko je poznavao moju sestru znao je da je ona poput svjetla – napisao je Jamie ispod zajedničke crno-bijele fotografije.

Časopis “People” otkrio je da je Deondra umrla 19. okotobra.

  •  Toliko smo puta imali zabave u kući, a ona dođe na podij i ukrade show. Znam da je ona sada na nebu i da pleše s anđelima. Moja bol je nevjerovatna. Smiješim se kad pomislim na sve sjajne uspomene koje mi je ostavila. Naša porodica je sada jako loše, ali ćemo se oporaviti uz njenu ljubav. I molim vas, molite se za moju porodicu – napisao je između ostalog.

Deondra je rođena u Dalasu i imala je Downov sindrom.

Takmčila se na Olimpijadi za osobe s invaliditetom. Nakon završene srednje škole u Teksasu 2002. preselila se u Kaliforniju i živjela s Jamiem.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE