STALNO DOBIVAM BATINE: NEYMAR OBJAVIO EMOTIVNO PISMO

Brazilac Neymar zbog povrede aduktora pauzirat će mjesec i propustit će prvi duel osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone (16. februar).

Zanimljivo, sjajni Brazilac i u proteklih šest godina u isto vrijeme je bio povrijeđen, te je svaki put putovao u domovinu na proslavu sestrinog rođendana (11. mart).

Mnogi teoretičari zavjera su odmah posumnjali kako je Neymar i sada baš zbog toga odglumio povredu, ali je prvotimac PSG-a odlučio pojasniti o čemu se radi.

Na Instagramu je objavio emotitvno pismo.

  • Tuga je velika, bol je neizmjerna i plač je stalan. Još jednom ću morati prekinuti raditi ono što najviše volim, a to je igrati fudbal. Ponekad mislim da je problem moj stil igre jer driblam i stalno dobivam batine. Ne znam jesam li problem ja ili ono što radim na terenu…

To je tužno. Pretužno mi je kad slušam igrače, trenere, komentatore kako viču: “Treba ga udarati”, “Pada, pada, stalno pada”, “Samo plače”, “Razmaženi klinac”…

Iskreno, razočaran sam i tužan i bojim se da ne znam koliko dugo mogu izdržati. Samo želim biti sretan igrajući fudbal. Samo to… – napisao je Neymar.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE