STARIJU ŽENU VARAO SA JOŠ STARIJOM LJUBAVNICOM: GLUMAC ŠOKIRA JAVNOST, A ZANIMLJIVA JE NJEGOVA SKLONOST PREMA OVIM ŽENAMA

Čim se povede priča o filmovima "Engleski pacijent" ili "Orkanski visovi", sjetimo se nevjerovatno plavih i bistrih očiju Ralpha Finnesa.

Ovaj nevjerovatno talentovani glumac i režiser u decembru je proslavio svoj šezdeseti rođendan a tom prilikom se sjećamo njegovog nevjerovatnog ljubavnog života.

Naime, nije tajna da Ralph Finnes obožava starije žene! Što je dama starija, njemu je draža. I dok njegove kolege “jure” duplo mlađe djevojke, Finnes uživa u zrelom ženskom tijelu.

Zbog toga su ga zvali Edipovac i govorili kako u starijim ženama traži zamjenu za majku, nekog ko će ga doživljavati kao “malog dječaka”.

Finnes nikad nije ni potvrdio ni demantovao ovu činjenicu, on uživa u svom bogatom ljubavnom životu koliko god mu godine dozvoljavaju.

Njegova prva velika ljubav bila je britanska glumica Aleks Kingston, a koju je upoznao dok su oboje bili studenti glume. Ona se kasnije proslavila u kultnoj seriji “Hitna služba”, a vjenčali su se nakon 10 godina veze 1993. godine. Treba napomenuti da je Aleks od Fajnsa starija 9 godina.

Ipak, brak im je potrajao samo 4 godine jer je otkriveno da je Ralf varao suprugu sa Frančeskom Anis koja je od njega starija 17 godina! Glumac je javno priznao da ga je k njoj privukla upravo ta činjenica.

Ali i ta veza je pukla zbog Ralfove nevjere. Šuškalo se da je Frančeskom raskinuo nakon 11 godina zbog zaljubljenosti u rumunsku pjevačicu Kornelije Kristejn.

Jednom prilikom je bio upleten u seks skandal u avionu, jer je navodno imao odnose u toaletu aviona sa stjuardesom koja je kasnije zbog toga dobila otkaz.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

HITNO POJAČANJE STIGLO: EVO KOJI TEREN PRETRAŽUJU DVA TIMA KOJA TRAŽE...

0
Dva Specijalistička tima za spašavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja djevojčica.