STEFANI MULIĆ PRVU OPERACIJU URADILA JE SA 13 GODINA: MAJKA I TETKA UVUKLE SU JE U VJEŠTAČKI SVIJET, EVO KOLIKO NOVCA TROŠI

Stefani Mulić iz Švedske zadala je sebi cilj da postane Barbi, pa se sa samo 13 godina podvrgla prvoj estetskoj korekciji.

Ona na plastične operacije sada troši 15.000 eura godišnje.

Stefani je istakla da su je mama i tetka uplele u začarani krug korekcija, a da je sa 13 godina stavila filere u usnu i da joj se odmah svidjelo kako izgleda sa njima.

Ova djevojka priznaje i da je od 17. godine svakog mjesec pomalo dopunjavala usne, kao i da misli da je to najbolje što je ikada učinila. Inspiracije su joj bile Brac i Barbi lutke, a vjeruje da joj ogromne usne doprinose tome da izgleda savršeno. Također, korigovala je bradu, obraze, obrve, liniju vilice, a stavila je i vještačke zube.

U budućnosti planira da ima još operacija – povećanje grudi, operaciju uklanjanja rebara, fejslifting, povećanje stražnjice, onu za postizanje mačjih očiju…

Porodica i prijatelji podržavaju njen izgled i smatraju da izgleda dobro.

  • Moj život je postao mnogo lakši od operacija. Ne znam koliko trošim tačno na njih, ali to je oko 1.500 eura mjesečno. Mojoj okolini to ne smeta i zapravo misle da izgledam odlično. Zadovoljna sam dosadašnjim rezultatima i nemam namjeru da se zaustavim – zaključila je gospođica Mulić.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

RODITELJI NESTALE DANKE STIGLI KUĆI: U POLICIJI BILI VIŠE OD OSAM...

0
Roditelji nestale djevojčice iz Srbije Danke Ilić stigli su kasno sinoć kući iz policijske stanice gdje su saslušavani povodom nestanka kćerke.