STRAŠAN PRIZOR ZATEKLI: DVOJICA MUŠKARACA PRONAĐENA BEZ ZNAKOVA ŽIVOTA

Strašan prizor zatekli su prolaznici u zagrebačkoj ulici Vladimira Ruždjaka.

Odmah po dojavi nadležna policijska uprava poslala je ekipu koja je za kratko vrijeme stigla  na lice mjesta gdje su pronašli tijela dvojice muškaraca.

Ilustracija

Prema prvi informacijama sumnja se da se radi o nasilnoj smrti, odnosno ubistvu i samoubistvu, potvrdili su iz policije.

Prema neslužbenim informacijama do sukoba je došlo između dvojice braće, prema kojem je jedan ubio drugoga a zatim sebe, zbog problema u porodici.

Dojava je zaprimljena oko 15 sati a policijski službenici još uvijek vrše uviđaj.

(Emrah Fejzović)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

POZNATI TERMINI POLUFINALNIH UTAKMICA LIGE PRVAKA

0
Nakon što su odigrani uzvrati svih četvrtfinalnih utakmica Lige prvaka, poznati su i polufinalisti takmičenja.