STRAVIČNO: POGINULA DVA MLADIĆA, TIJELO PRONAĐENO 30 METARA OD MJESTA NESREĆE

Sinoć oko 18 sati u Istri je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginula dva mladića.

Sudarili su se motocikl i automobil.

Nesreća se dogodila kod čvora Okreti na Istarskom ipsilonu, a odmah nakon sudara na automobilu i motociklu izbio je požar.

Policija je po izlasku na teren pregledala šire mjesto nesreće te pronašla mrtvo tijelo nepoznatog muškarca za kojeg pretpostavlja da je bio suvozač na motociklu, saznaje Index.hr iz policijskih izvora.

Tijelo suvozača nađeno je 30-ak metara od mjesta nesreće. Policija je potvrdila da je preminuli vozač motocikla imao 28 godina.

Portal IstraIN neslužbeno saznaje da su poginuli 28-godišnji mladić iz Rovinja i njegov prijatelj, čije je tijelo naknadno pronađeno 30-ak metara od mjesta nesreće. Policija još uvijek nije utvrdila identitet poginulog suvozača.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

JA SAM ENDOKRINOLOG I KAŽEM VAM – NAJLAKŠI NAČIN DA DOBIJETE...

0
Dijabetes tipa 2 je bolest koja je povezana sa mnogim životnim problemima, uključujući i visok krvni pritisak, koji se često naziva i "tihi ubica".