SUDARILI SE GOLF I VOZILO HITNE POMOĆI: POVRIJEĐENO PET OSOBA

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak navečer u Mostaru, a u kojoj je došlo do sudara vozila Hitne pomoći i Golfa, jedna osoba je zadobila teže, a tri osobe lakše tjelesne povrede.

Do udesa je došlo sinoć oko 20.45 sati u Ulici Petra Rizza a u njoj su učestvovali M.Dž. s vozilom Hitne pomoći i I.P. s Golfom registarskih oznaka Republike Slovenije.

Teške tjelesne povrede zadobio je B.B. a povrede neutvrđenog stepena R.Š. koji su se nalazili u vozilu Hitne pomoći, dok su tri osobe lakše povrijeđene.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj i upoznat je tužilac, izvijestili su iz kantonalnog MUP-a.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE