SUDBINA ROĐENOG BIJELJINCA U REALU ZAPEČAĆENA

Fudbalski reprezentativac Srbije Luka Jović napušta Real Madrid. Kako prenose italijanski mediji, Jović je pristao da ode iz "kraljevskog kluba" i pojača Milan, pa je sada ostalo samo da se klubovi dogovore oko visine transfera.

“Le Bombe di Vlad” javlja da se Jović sastao s čelnicima Reala i Milana i da je spreman karijeru nastaviti u Seriji A.

  • Luka Jović nastavio je da radi stvari zbog kojih se za njega čuje više izvan terena, nego na njemu, pisao je ovog vikenda madridski “As”, nakon što je srbijanski napadač objavio slike kako s prijateljima uživa na roštilju.

Okupljanje do 10 ljudi u Španiji više nije zabranjeno, ali u Realu su bijesni jer je Joviću noga u gipsu zbog bizarne povrede, a i zbog toga što se očigledno ne pridržava uputstava o fizičkom distanciranju.

Jović je nakon nekoliko minuta izbrisao fotografiju, ali bilo je kasno.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MILANOVIĆ SCHMIDTA OKARAKTERISAO KAO ‘KOLONIJALNOG GOSPODARA’

0
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović sinoć je dao intervju za hrvatsku televiziju RTL, gdje je, između ostalog komentarisao i posljednji potez visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta - nametanje tehničkih izmjena Izbornog zakona.