SUKOB GORICE I NEBOJŠE I DALJE TRAJE, SAD SE U SVE UMIJEŠAO I MEKTIĆ: KOJI SMO MI SKUP POLITIČKIH BUDALA

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić burno je reagirao nakon najnovijih događaja vezanih za sukob u SNSD-u.

Mektić je osudio prepucavanje Gorice Dodik i Nebojše Vukanovića, te o svemu dao svoje mišljenje.

  • Koji smo mi skup političkih budala, dok Republika Srpska propada ona (Gorica Dodik) donesi mi čokoladu, dođi kod mene na rakiju. Je** se sirotinjo, ko god može bježi vani, doći će vrijeme za povratak – poručio je Mektić.

Kao što je poznato, Gorica Dodik se nedugo nakon što je Vukanović objavio da je Dragan Lukač, entitetski ministar unutrašnjih poslova nokautirao Milorada Dodika ironično pozvala Vukanovića na rakiju.

  • Ma ko to meni hoće da kupi čokoladu?! Kako si ti Vukane jedna duša od čovjeka, hvala ti što misliš na mene. Nemoj čekati slučajan susret, dođi na rakiju kao pravi Srbin pa da snimimo i primopredaju čokolade, ne bi bilo od srca ako se ne snimi – poručila je Gorica Dodik sarkastično te dodala:
  • Tebi pile smeta Gorica jer ti odgovori, pa pokušavaš da okreneš na to da štetim porodici. Pitaj ti svoju porodicu šta o tebi misli.

“Da uvijek imam pouzdane izvore i tačne informacije, potvrdila je i Godica Dodik, kćerka Milorada Dodika. Ona je na Twitteru potvrdila da je Dodik snimao zube i vilicu, kako sam to i objavio”, poručio je ranije Nebojša Vukanović.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VJEŠTAČENJE U TOKU: TRAGOVI IZ AUTOMOBILA, SA ODJEĆE I OBUĆE RJEŠAVAJU...

0
Za tijelom dvogodišnje djevojčice Danke Ilić koja je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora potraga traje već 14 dana, od kada su kao osumnjičeni za njeno ubistvo uhapšeni Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

PANTHEON KONFERENCIJA 2024