SUNČANO JOŠ DANAS, OD SUTRA NOVE PADAVINE

Danas će biti pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama Bosne u jutarnjim satima sa maglom.

U Hercegovini tokom poslijepodneva postepen porast naoblake, što krajem dana ili u večernjim satima lokalno može usloviti slabu kišu. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od 4 do 10, u Hercegovini i Krajini od 9 do 14, a dnevna od 19 do 25 °C.

Sutra će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Prije podne padavine uglavnom u Hercegovini i Krajini, a poslije podne u većini područja. Padavine uglavnom kratkotrajne i slabe.

Jutarnja temperatura od 9 do 14, na jugu od 13 do 17, a dnevna od 14 do 20, na jugu do 24 °C.

U petak  jutro i dio prijepodneva u centralnim i istočnim područjima Bosne će biti pretežno oblačno i maglovito, uz postepeno razvedravanje tokom dana. U ostalim područjima pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 11 do 16, a dnevna od 16 do 22, na jugu od 21 do 26 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

temperatura od 4 do 10, na jugu od 11 do 16, a dnevna od 16 do 22, na jugu od 21 do 26 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U subotu se prognozira pretežno sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu od 12 do 16, a dnevna od 20 do 26 °C.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OTVORENO UPOZORENJE IZ AUSTRIJE: HDZ SE ŽESTOKO PROTIVI TEMELJNOM PREDUSLOVU ZA...

0
Visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt objavio je u srijedu zakonsku reformu kojom se namjeravaju otežati izborne krađe i osigurati transparentnost, naprimjer na predstojećim lokalnim izborima na jesen.