SUNCE JE NA STRANI OVNOVA: OČEKUJTE VELIKE PROMJENE

Samo Sunce u astrologiji simbolizuje našu srž, našu individualnost i samosvjesnost. Sunce igra ogromnu ulogu u našim životima, a u kada je u Ovnu, ono opisuje sve ono što nas motiviše.

Kada je Sunce u ovom položaju, počinje nova godina i s naletom inspiracije, započinjemo putovanje Ovna. Ovaj položaj Sunca predstavlja energiju koja donosi novi život.

Na fundamentalnom nivou, Ovan je motivisan potrebom da počinje i djeluje. Da bude pionir ili da vodi, oštro i čvrsto. Ma koliko se opirali, Sunce u Ovnu mora da uradi svoju stvar, a i mi sa njim. Koliko lako ćemo postići naše ciljeve u ovom periodu zavisi od samih izbora.

Tokom ovog položaja sunca bit ćemo okrenuti ka energiji novog, pokretačkog. Iako za neke ovaj put neće biti lak, upravo u ovom periodu, naučit ćemo da budemo izdržljiviji i čvršći. Bit ćemo avanturistički nastrojeni i prepuni nade i optimizma. Ipak, savjet je da izbalansiramo entuzijazam i realne ciljeve, kako se ne bismo razočarali.

Sunce u Ovnu nam donosi i takmičarski dug, jaku želju i ogromnu snagu kojom ćemo rješavati sve prepreke. I težit ćemo ka novim izazovima, skoro svakodnevno. Isto tako, bit ćemo nešto nemirniji i manje strpljivi, a impulsivniji. U ovom periodu moramo da shvatimo da ne možemo da dobijemo sve odmah.

Borit ćemo se za svoje ideje i naginjat ćemo istini. Stoga postoji opasnost da budemo manje osjetljivi na druge i da budemo čak i okrutni. Čuvajte se prepirki s kolegama, članovima porodice i voljenom osobom.

Budući da nam Ovan donosi agresivnost, postoji mogućnost da kažemo i šta ne mislimo i da nas ta impulsivnost košta poslovne prilike, prijatelja, pa čak i ljubavnog odnosa. Razmislite dva puta prije nego što bilo šta kažete.

Ipak, nije sve tako crno. Sunce u Ovnu nam donosi i kombinaciju entuzijazma i inspiracije. Vidjet ćemo neke prilike prvi i uspješno ćemo ih iskoristiti. Bit ćemo strastveniji i u poslovnoj i privatnoj sferi života.

Ovaj položaj Sunca nam donosi veoma buran period, prepun novih ideja, pokretačke energije, avantura, strasti i iskrenosti. Ukoliko sve te nagone i želje budemo držali u balansu, ništa nas neće moći zaustaviti. Tokom vladavine Ovna imajte na umu jedno: strpljen, spašen. I samo polako!

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMO / EUROPSKI MILJENIK DOBIO OSVJEŽENJE

0
Hyundai Tucson je osvojio srca europskih vozača još davne 2004. godine, etablirajući se kao najprodavaniji model i miljenik fanova širom kontinenta.