SUPRUGA ZAJEDNO SA DVA SINA UBILA MUŽA JER JE IMAO ŠVALERKU?!

Policija u Požarevcu je uhapsila tri osobe inicijala F.S., U.S. i V.S. zbog sumnje da su počinili ubistvo.

Naime, policija na osnovu dokaza sumnja da je ovaj trojac krajem aprila prošle godine ubio svog oca, odnosno supruga, 65- godišnjeg Miroljuba Stanojevića.

Jezivi zločin dogodio se na Veliki petak, a tijelo Stanojevića, inače poznatog poljoprivrednika i nekadašnjeg odbornika SPS, pronađeno je u poluizgorjelom automobilu na zabačenoj njivi u selu. Istraga je pokazala da je ubijen sa dva metka, a da je ubica pokušao da paljenjem kola i leša prikrije tragove.

UTVRĐUJU ULOGE

  • Juče rano ujutru policija je stavila lisice na ruke supruzi i sinovima ubijenog Stanojevića, koji se sumnjiče da su učestvovali u njegovom ubistvu. Zasad nije poznato ko je od njih imao koju ulogu u krivičnom djelu, ali se vjeruje da će to biti poznato nakon današnjeg saslušanja pred Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, koje je mjesecima radilo na slučaju – rekao je izvor:
  • Sumnja se da je Stanojević ubijen poslije svađe, a da su motiv narušeni porodični odnosi.

Komšije i poznanici Stanojevića rekli su da su šokirani zločinom, ali da o poznatom poljoprivredniku nemaju riječi hvale.

  • On je držao farmu bikova, pa se u početku vjerovalo da se zadužio kod zelenaša i da je ubijen zbog toga. Međutim, izgleda da mu je glave došla paralelna veza s jednom ženom. Cijelo selo je znalo da on ima ljubavnicu, a za to su saznali i njegova supruga i djeca. Oni su bili privrženi majci, ljutili su se na oca i nije im bilo pravo što on nije ni krio da ima drugu ženu. Zato su se stalno svađali. Vjerovatno im je pao mrak na oči – kažu mještani Dragovca:

NOSILI CRNINU

  • Mi na njih nismo ni sumnjali, viđali smo ih svakodnevno. Poslije Miletove smrti bili su utučeni, tužni, nosili su i crninu. Ponašali su se normalno. Juče ujutru se u selu pojavilo mnogo policijskih kola, sigurno ih je petnaest policajaca hapsilo.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BANU PODRŽAVA REZOLUCIJU UN-A O SREBRENICI: OBAVEZA PREMA SIGURNOJ ZONI KOJU...

0
Bošnjačka akademija nauka i umjetnosti, povodom objavljivanja rezultata istraživanja Vlade entiteta Republika Srpska iz 2004-2005. o “događajima u i oko Srebrenice od 10. do 19. jula 1995”, organizirala je press konferenciju za medije i javnost na kojoj će navedeni rezultati prezentirani.