SUPRUGU SLAVNOG GLUMCA ISMIJAVALI ZBOG TEŽINE: ON IM ZAČEPIO USTA

Glumac Pierce Brosnan (68) godinama pokazuje koliko voli svoju suprugu Keely Shaye (58). Njihova bračna idila traje već 20 godina.

Brak iz snova


Zgodni glumac bio je u braku s Cassandrom Harris koja je 1991. preminula od raka u dobi od 43 godine, a s Pierceom je bila u braku 11 godina. Nakon što je godinama tugovao za preminulom suprugom, Brosnan je pronašao ljubav svog života i 1994. se vjenčao s Keely Shaye s kojom je već 28 godina u braku.

‘Jako volim svaku oblinu njena tijela’


Keely je bila vrlo atraktivna djevojka kada je upoznala Brosnana, no s godinama i zbog trudnoće nabacila je koji kilogram. Nakon što su mediji vidjeli kako se Keely udebljala, nju su počeli vrijeđati, a Brosnana žaliti. Međutim, kao svaki pravi muškarac, glumac je brzo utišao trolove i poručio da obožava svaku oblinu na tijelu svoje supruge.

“Prijatelji su joj ponudili operaciju kako bi smanjila težinu”, no Brosnan nikako nije bio za to pa je jednom prilikom u intervjuu izjavio:

  • Jako volim svaku oblinu njena tijela. Ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece – rekao je glumac.

Ko je žena koja je zarobila bivšeg Bonda?


Od 1994. do 1997. Keely Shaye je radila kao dopisnica za NBC-jeve emisije Unsolved Mysteries i Today Show. Godine 1994. Shaye i Brosnan vjenčali su se u Meksiku. Keely se počela debljati nakon rođenja svoje djece. Mnoge žene imaju tendenciju debljanja nakon poroda, a to može biti zbog hormonskih djelovanja i/ili nezdravog načina života.

Tokom godina, mijenjanje tijela Keely Shaye zabilježeno je na fotografijama. No debljanje je nije spriječilo da odjene bikini i pokaže se pred kamerama. Ova majka četvero djece nije pretjerano pazila na svoj izgled, donedavno…

Mediji su objavili fotografije na kojima se vidi da je dosta smršavjela, navodno je izgubila 45 kilograma.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SKANDAL U NJEMAČKOJ: EKSTREMNI DESNIČARI IZ AFD-A PRIMALI NOVAC IZ RUSIJE

0
Zastupnik alternative za Njemačku (AfD) u Bundestagu Peter Bystron bio je, prema češkoj Sigurnosno-informativnoj službi (BIS), jedan od političara koji su primali novac od ruske utjecajne organizacije, pišu Dennik N i magazin Der Spiegel.