SVE GLASNIJE SE ŠUŠKA O RAZVODU: SEVERINA U JEDNOM GRADU, IGOR U DRUGOM

Nakon što je Igor Kojić na Instagramu otkrio da je pravoslavni Božić najvjerovatnije proveo u Beogradu, oglasila se i Severina koja je fotografijom uz more pokazala da se nalazi u rodnom Splitu.

  • Na osami blizu mora – citirala je legendarnu Oliverovu pjesmu uz fotografiju na kojoj stoji uz more ogrnuta kaputom i kroz sunčane naočale gleda prema pučini. Uz to je stavila svoje uobičajene hashtagove “volim što se volimo” i “ljubav se ljubavlju vraća”.

Iako se ni jedno od njih nije oglasilo tim povodom, šuškanja o razvodu Severine i Igora ne prestaju, a toj teoriji u prilog idu i sve češće objave na društvenim mrežama koje pokazuju da ne provode vrijeme zajedno, navodi Index.hr.

Severina je, inače, nedavno otkrila da je Novu godinu dočekala u svom zagrebačkom stanu s mamom Anom, a nakon dugo vremena objavila je i fotografiju sa sinom Aleksandrom.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE