SVE SU ŽENE ALAPAČE SAMO JE MOJA GLASNOGOVORNIK: NI TAMO, NI VAMO SA OSMANOM DŽIHOM

U današnje vrijeme teško da je čovjeku do smijeha.

Ipak, koliko god da je situacija zbog koronavirusa i prirodnih nesreća koje pogađaju državu i region teška nađe se prostora i za smijeh.

Osmjeh na lice uvijek vrati humorista Osman Džiho svojim šalama koje su svježe i povezane sa aktuelnim događajima u Bosni i Hercegovini.

Screenshot Youtube

Popularna Mirsada (op.a. izmišljeni lik) i večeras je razgovarala o aktuelnoj situaciji s koronavirusom.

Na Balkanu jedino kamate skaču od sreće, kaže i dodaje da je jedan Rasoim iz Travnika od Centralne izborne komisije tražio pravo glasa, ni manje ni više nego u vlastitoj kući.

Ostatak sadržaja koji je Džiho za vas pripremio večeras pogledajte u videu.

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

IZRAEL NAPAO SIRIJU, POGINULO 38 LJUDI

0
U izraelskim napadima na sirijski grad Alep u petak rano ujutro ubijeno je 38 ljudi, uključujući pet pripadnika libanonske militantne skupine Hezbollah, rekla su Reutersu dva sigurnosna izvora.