SVE VRIJEME STE POGREŠNO STAVLJALE MASKARU: UZ OVAJ TRIK ĆE VAM TREPAVICE BITI GUŠĆE I DUŽE, SVI ĆE MISLITI DA IMATE VJEŠTAČKE

https://www.tiktok.com/@_slaybytay_/video/6916514814844079365?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fzabava%2Fzena%2F3631901%2Fsve-vreme-smo-pogresno-stavljali-maskaru-uz-ovaj-trik-ce-vam-trepavice-biti-gusce-i-duze-svi-ce-misliti-da-imate-vestacke-video&referer_video_id=6916514814844079365

Jedan od savjeta podijelila je devojka na svom Tik Tok nalogu, čiji je video postao viralan jer tvrdi da maskaru sve vreme nanosimo pogrešno.

Mnogi su čak mislili da nosi vještačke trepavice, koliko su izgledale dobro.

  • Ok, ljudi, maskaru sve vrijeme nanosite nepravilno. Pogledajte… Prvo stavim maskaru na donje trepavice, zatim na gornje. Četkicu za maskaru ne “pumpam” u tubicu, nego četkicom samo pokupim maskaru – rekla je u videu i zatim nanijela maskaru na sasvim drugačiji način.

Naime, umjesto da izvuče trepavice, maskaru nanosi širom trepavica pokretima lijevo-desno sa donje strane, a zatim sve izvuče na uobičajen način. Ako se malo maskare preslika na kapak, sačeka da se osuši i ostatak pokupi štapićem za uši.

Video možete pogledati i OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SKANDAL U SVLAČIONICI POZNATOG KLUBA: TRENER DOBIO OTKAZ ZBOG VEZE S...

0
Menadžer engleskog ženskog fudbalskog kluba Leicester City Women Willie Kirk (45) dobio je otkaz nakon što je istraga otkrila da je prekršio kodeks ponašanja.