SVEKRVA IZ PAKLA HTJELA SA MLADENCIMA NA MEDENI MJESEC: PRAVILA IM SMICALICE, I OBJAVILA JE JEDNU TAJNU IAKO SU JE ZAMOLILI DA ŠUTI

Keri je na TikToku je podijelila priče o svojoj "svekrvi iz pakla" koja je pokušala da ode na medeni mjesec sa njom i suprugom.

Ali to nije sve, pravila je i druge smicalice.

  • Zaista nemate “svekrvu iz pakla” ako vam se nije petljala u vezu prije, za vrijeme i nakon vjenčanja. I ja i suprug smo odlučili imati malo vjenčanje jer smo oboje već bili u braku. Samo mi i svjedoci, ali ona je htjela veliko vjenčanje – priča Keri.

Tvrdi da je njena svekrva njegov prvi brak potpuno izbacila iz svog sjećanja.

  • A onda me nastavila da me laže pa mi je rekla da je njen sin zaslužio veliko vjenčanje jer se nikada prije se nije ženio, kao da je zaboravila da je prisustvovala na njegovom prvom vjenčanju. Kada smo otišli na medeni mjesec na nekoliko dana, tada je počela da plače jer smo bili u posjeti državi u kojoj je u to vrijeme živio njen drugi sin. Ne mogu da vjerujem da je napravila dramu jer je nismo poveli s nama na mjedeni mjesec – nastavlja Keri priču.

Jedan njen video pogledajte OVDJE.

Njene se smicalice nisu tu zaustavile, jer je također odlučila da podijeli Kerinu tajnu sa svima. Nakon što je saznala da je trudna, Keri je sretnu vijest rekla svojoj svekrvi, ali strogo joj je zabranila da to govori drugima jer želi da to drža u tajnosti dok ne prođe još nekoliko sedmica i da Keri bude sigurna. Ali njena svekrva nije imala ništa od toga, pa je odlučila da podijeli vest  po društvenim mrežama.

  • Rekli smo joj da očekujemo dijete, ona je bila skroz uzbuđena. Izašla je iz kupatila i vikala “O Bože, želim to da objavim svuda, želim reći svima” i rekla sam ‘ne’. Rekla sam joj da ne radi to još nekoliko sedmica jer bih voljela tu sretnu vijest da kažem samo ljudima unutar porodice. Prošlo je sat vremena nakon toga i onda je odmah objavila moju trudnoću na Facebooku- Keri je ispričala ljutito.

Kerine priče o “svekrvi iz pakla” prikupile su hiljade pregleda, a druge žene su počele da dijele sopstvene priče.

Jedna je žena napisala: “Moja mi je rekla da ne mogu svojoj bebi dati ime koje ja želim jer je ona već godinama određivala imena svojih unuka”, druga je otkrila: “Moja se sama pozvala u porodilište”, treća je priznala: ‘Moja mi stalno govori da sam debela, iako je ona 30 kg teža od mene”.

Još jedan video pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.