SVETLANA BOJKOVIĆ PRIZNALA DA SE ZALJUBILA U DRUGOG MUŽA DOK JE BILA U BRAKU SA PRVIM

Legendarna glumica Svetlana Ceca Bojković je već godinama u skladnom braku sa suprugom Slavkom Kruljevićem, diplomatom zaposlenim u Ministarstvu vanjskih poslova.

Međutim, glumica iza sebe ima dva braka. Sa prvim suprugom Milošem Žutićem ima kćerku Katarinu, koja je također glumica.

Malo ko zna da je Bojković upoznala i zavoljela svog drugog supruga Ljubomira Mucija Draškića dok je još formalno bila u braku sa Žutićem.

„Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam prije razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se vjenčali tek 1990. godine. Jer i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog”, rekla je ranije glumica za “Politku”.

(Foto: Agencije)

Ona kaže da je sa Milošem Žutićem ušla u brak dok je bila suviše mlada i nezrela za bračnu zajednicu, piše blic.rs.

“Udala sam se kad sam imala 21 godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993. do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dvije smo bile i ostale jako bliske. Miloša je savladala najteža bolest”, priznala je glumica.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.