SVI SE PITAJU DA LI JE HANA TABAKOVIĆ OVU PORUKU POSVETILA HANI HADŽIAVDAGIĆ

Hadžiavdagić zasad nije otkrila zašto je ignorisala Haninu svadbu, no izgleda da joj je Tabaković to zamjerila, ako je sudeći po njenoj posljednjoj objavi na društvenoj mreži

Kuma Andrea Šušnjara (33), dvije vjenčanice, 112 gostiju, ali među njima ne i brat Tarik Tabaković niti njegova supruga Hana Hadžiavdagić Tabaković (35) – to bi bio epilog svadbe voditeljice, Hane Tabaković Bakse (40) koja se u subotu udala za Borisa Baksu.

Influencerica je za vrijeme vjenčanja uživala u Zadru s mužem. Objavljivala je Instagram storyje po kojima se činilo da se itekako zabavljala, piše 24sata.hr.

Hadžiavdagić zasad nije otkrila zašto je ignorirala Haninu svadbu, no izgleda da joj je Tabaković to zamjerila, ako je sudeći po njezinoj posljednjoj objavi na društvenoj mreži.

  • Velika je snaga u onoga čovjeka koji zna da prešuti i onda kada ima pravo – citirala je na Instagramu Lava Nikolajeviča Tolstoja.

Je li ova poruka upućena šogorici koja je za vrijeme njenog najvažnijeg dana u životu nazdravljala šampanjcem na drugom kraju Hrvatske te se brčkala u bazenu i sunčala se, zasad nije poznato.

Inače, već se prije nekoliko godina šuškalo kako postoji netrpeljivost među njima dvjema. Prije no što se Hana udala za Tarika, njegova je sestra, pisali su 2012. mediji, govorila kako mu buduća žena nije poželjna u porodici.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE