SVI SE PITAJU DA LI JE LADY GAGA TRUDNA? PJEVAČICA U NEPREPOZNATLJIVOM IZDANJU

Lady Gaga (34) uživa sa dečkom Majklom Polanskim (42), sa kojim je romansu ozvaničila u februaru, nakon Superboula.

Međutim, svaki put kada je paparaci uslikaju, ljudi se sve više čude njenom izgledu i neizbježno je pitanje koje postavljaju – šta se njoj desilo?

Naime, Gaga više nego ikada ne vodi računa o tome u čemu izlazi iz kuće, stil joj je previše jeftin i ne mari za to što konstantno pokazuje više nego što bi trebalo, ali ne na seksi način.

Backgrid USA

Pjevačica je sa Majklom uslikana jučer, u subotu 27. juna, u Malibuu. Išli su u kupovinu, a ona je u rukama nosila picu sa kojom je sve češće slikaju.

Na sebi je imala duks ispod kojeg je nosila minijaturni šorts, pa je, po ulasku u automobil, otpozadi pokazala više nego što je trebalo, pa ovaj pogled i nije naročito prijatan za gledanje.

Backgrid USA

Očigledan je i višak kilograma, a ono što nije jasno jeste da li je Gaga zaista u drugom stanju ili je u pitanju samo “nezgrapan” komad garderobe koji odaje takav utisak.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMO / EUROPSKI MILJENIK DOBIO OSVJEŽENJE

0
Hyundai Tucson je osvojio srca europskih vozača još davne 2004. godine, etablirajući se kao najprodavaniji model i miljenik fanova širom kontinenta.