SVI SU BILI ŠOKIRANI: GOLA ŽENA POJAVILA SE USRED PROGRAMA UŽIVO

Gola žena pojavila se u okviru informativnog programa na TV kanalu „Ukrajina“ u subotu.

Voditelji u studiju namjeravali su da postave pitanje ruskom novinaru Dmitriju Elovskom, koji je stupio u program online.

Elovski nije čuo pitanje vezano za sastanak lidera Rusije i Bjelorusije u Sočiju zbog problema sa zvukom.

  • Da li se tamo sada nešto događa? Ne čujem ništa – rekao je muškarac, nakon čega je gola djevojka koja je snimala okrenula kameru prema sebi.

Elovski je požurio da upozori devojku, a u međuvremenu su voditelji odlučili da prekinu uključenje.

  • Pa, pokušaćemo kasnije da kontaktiramo Dmitrija. Sada tehnički nije spreman – rekli su voditelji.

Pogledajte kako je izgledalo OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

USTAVNI SUD HRVATSKE ODLUČIO: MILANOVIĆ NE MOŽE BITI NI MANDATAR NI...

0
Ustavni sud Hrvatske odlučio je da se predsjednik države Zoran Milanović svojim izjavama i ponašanjem, odnosno učestvovanjem u kampanji bez podnošenja ostavke na predsjedničku dužnost, doveo u poziciju da ne može biti mandatar za sastav buduće vlade kao ni premijer, objavio je Jutarnji list.