Ko još ne voli kifle? Još kad su tek ispečene, vruće, mekane, to je idealan doručak ili večera, a mogu se jesti i bez nadjeva kad su tako lijepe.
Bilo da pravite pamuk-kiflice po turskom receptu ili pekarske, s kiflicama greške nema. Jedna domaćica je podijelila svoj recept za turske kifle, koje su tako prozračne i mekane poslije pečenja da ćete ih odmah pojesti i bez ikakvog nadjeva.
I tri dana mogu da budu svježe, mada je pitanje hoće li izdržati toliko dugo da se ne pojedu!
Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.