TAJČI OTKRILA KAKO JU JE OSVOJIO NOVI PARTNER

Muzička zvijezda devedesetih Tatjana Matejaš Cameron, poznata Tajči, dvije godine nakon smrti supruga, iznenadila je prijatelje i fanove objavom fotografija u zagrljaju američkog muzičara Davida Langley.

Sada je otvorila dušu i ispričala sve o svojoj novoj ljubavi.

  • Ljubav liječi sve, ali ne samo romantična ljubav nego ljubav koju osjećamo i koja nas ispuni do posljednje ćelije, do posljednjeg mjesta u našem biću. Ta neka ljubav koja je veća od svih nas –  ispričala je Tajči za hrvatske medije.

Plavokosa 49-godišnjakinja ne krije sreću, a njen dragi osvojio ju je posebnim vrlinama.

  • Autentičnost, iskrenost i potpuna predanost. Ono kad se ne pretvaramo, ne skrivamo ništa, kad možemo podijeliti i najteže boli i najgore misli koje nam dođu i kada u tome osjetimo da smo jedno drugome dar i ljubav – rekla je.

U izolaciji je sa svojim sinovima Evanom Amadeusom, Danteom Xavierom te Blaiseom Ludvigom pa sve lakše podnosi.

  • Kod kuće imam tri sina i djevojku najstarijeg sina. Dobro nam je, fino se slažemo, niko nije nervozan. Svi imamo neke projekte, svi smo kreativni. Ja fino kuham pa se okupimo oko stola i za sada se ne mogu požaliti – izjavila je pjevačica.

Kaže da su prošli kroz tešku situaciju kada je njen suprug umro pa sada utjehu nalaze u malim stvarima.

  • To može biti bilo šta, jutarnja kafa, da se disanjem mogu smiriti, razgovor s djecom ili psić kojeg smo dobili prije sedam dana – ističe Tajči i poručuje da moramo prihvatiti situaciju kakva je, kao i sve osjećaje koji dolaze i onda ih otpustiti, ne zaglaviti se u tome.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE