TAJNE 82-GODIŠNJE BAKE: ZA LICE BEZ BORA KLJUČ JE U VITAMINIMA

Bore su neizbježna posljedica starenja, međutim, uz određene metode njihova pojava može se minimizirati i odgoditi. Šminkerica Kandee Johnson na svom Instagram profilu podijelila je trikove svoje 82-godišnje bake za sprečavanje bora i mladolik izgled.

  • Moja baka, Millie, upravo je napunila 82 godine u petak i ne mogu vjerovati kako izgleda mlado! Otišli smo da proslavimo njen rođendan u subotu i pitala sam koje su njene tajne da izgleda tako mlado i bez bora – otkrila je u opisu šminkerica Kandee Johnson.

Nakon što je unuka u videu upitala za njene najvažnije savjete za mladolik izgled baka je istaknula da bi trebali svaki dan konzumirati vitamin C i vitamin E, koje je i sama koristila od svojih ranih 20-ih da bi “ostala mlada”.

Kako Kandeeina baka sada ima 82 godine, to bi značilo da je 60 godina vjerna svojoj beauty rutini, a koja sudeći po njenom izgledu ima efekta.

Simpatična baka je također preporučila kvalitetan i dug san, ali i da “budete dobri prema svima koje volite”.

  • Uvijek me zadivi koliko mlado izgleda, ponaša se i osjeća – napisala je Johnson u opisu videosnimka.

Video pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PADAJU SVJETSKE BERZE: STRAH OD ESKALACIJE NA BLISKOM ISTOKU

0
Na evropskim berzama jutros su cijene dionica pale jer se ulagači plaše eskalacije sukoba na Bliskom istoku nakon što je Izrael ispalio nekoliko projektila na Iran.