TELETOVIĆ, NURKIĆ I MUSA ODUŠEVLJENI IZDANJEM BH. KOŠARKAŠA: PONOS STE DRŽAVE

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je sinoć na Ilidži selekciju Bugarske sa 88:49 u susretu trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine, a izdanjem bh. igrača bili su oduševljeni Mirza Teletović, Jusuf Nurkić i Džanan Musa.

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH Teletović na početku svoje objave podvukao je da su izabranici Vedrana Bosnića ponos države.

  • Bravo momci, svi do jednoga! Od prve, do posljednje minute ste pokazali snagu i zajedništvo! Posebno bravo selektoru, koji stvara fantastičnu generaciju reprezentativaca! Pružite ovim momcima podršku, a u nedjelju ćemo slaviti plasman na Eurobasket! Haj’mo Bosno, haj’mo Hercegovino – napisao je Teletović.

🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ponos ste drzave🇧🇦🇧🇦🇧🇦Bravo momci, svi do jednoga! Od prve, do posljednje minute ste pokazali snagu i…

Posted by Mirza Teletovic on Friday, 27 November 2020

Nurkić i Musa nisu mogli igrati za reprezentaciju zbog pravila i dogovora između NBA lige i FIBA-e, ali je košarkaš Portland Trail Blazersa tokom priprema posjetio ekipu i poželio im sreću.

  • Čestitam – poručio je Nurkić nakon meča uz emotikone zastava BiH.
  • Srce na terenu, ogromna borbenost i napredak. U nedjelju po Eurobasket. Ne možete, a da ne budete ponosni. Bravo ekipa – napisao je Musa.

Podsjetimo, nakon tri kola BiH i Grčka imaju po pet bodova, a Latvija i Bugarska po bod manje. Naredni meč bh. košarkaši igraju sutra kada se sastaju s Latvijom, dok Grčka igra protiv Bugarske.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

LJUDI BJEŽALI U PANICI, A SCENE SU JEZIVE: MUŠKARAC SE ZAPALIO...

0
Mladić se zapalio u petak poslijepodne u blizini zgrade suda u New Yorku gdje se nastavio odabir porote u kaznenom suđenju bivšem predsjedniku SAD Donaldu J. Trumpu.