TEN HAG OTKAZAO SLOBODAN DAN UNITEDOVIM IGRAČIMA PA IH KAZNIO NA SIMBOLIČAN NAČIN

Nizozemski trener Erik ten Hag uskratio je igračima Manchester Uniteda slobodan dan nakon jučerašnjeg teškog poraza od Brentforda (4:0).

Naime, Unitedovi igrači su trebali danas, kako to obično biva, odmarati nakon obaveza u Premiershipu.

Međutim, Ten Hag je zakazao trening budući da su u duelu protiv Brentforda ponovili katastrofalno izdanje iz prvog kola kada su također izgubili od Brightona.

Brojni britanski mediji prenose kako je Nizozemac na treningu naredio igračima da pretrče 13,6 kilometara, a zato je imao jednostavan razlog.

Statistika nakon utakmice pokazala je da su igrači Brentforda tokom 90 minuta upravo 13,6 kilometara više pretrčali od njegovih nogometaša.

Pred Ten Hagom je težak period u kojem će morati probuditi ekipu, a u prilog mu ne ide ni raspored.

Naime, u narednom trećem kolu na svom terenu dočekat će najvećeg rivala – Liverpool.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NA DODIKOV MITING STIGLI I AUTOBUSI IZ SRBIJE: OKUPLJENI VELIČAJU RATNOG...

0
Na banjalučkom Trgu Krajine u 18 sati počeo je miting za koji rukovodstvo bosanskohercegovačkog entiteta RS kaže da je organizovan kao "odgovor na pokrenutu rezoluciju o Srebrenici u UN".