TEŠKA NESREĆA KOD SREBRENIKA: POVRIJEĐENE ČETIRI OSOBE, MEĐU NJIMA I MALOLJETNIK

Povrijeđenim osobama pružena je ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, dok je vozač E. Č. zadržan na liječenju

Četiri osobe, od kojih je jedna maloljetna, povrijeđene su prilikom slijetanja vozila sa magistralnog puta u Bjelavama kod Srebrenika, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđeni su 19-godišnji vozač automobila Fiat Punto E. Č., te saputnici u vozilu D. S. (35), D. J. (18) i 17-godišnjak, svi iz Tuzle.

Povrijeđenim osobama pružena je ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, dok je vozač E. Č. zadržan na liječenju.

Policija je izvršila uviđaj i radi na dokumentovanju ove saobraćajne nesreće koja se dogodila jučer i o kojoj je upoznat kantonalni tužilac.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

BOSANAC OSUĐEN U AUSTRIJI NA 4,5 GODINA ZBOG DILANJA 50 KILOGRAMA...

0
Sudsko vijeće Regionalnog suda u austrijskom Salzburgu osudilo je državljanina Bosne i Hercegovine (37) na četiri i po godine zatvora zbog preprodaje 50 kilograma kanabisa i sedam kilograma kokaina.