TEŠKA SUDBINA TRUDNICE KOJA JE PREMINULA: ODRASLA U HRANITELJSKOJ PORODICI, PA UMRLA U NARUČJU ŠKOLSKE LJUBAVI

Katarina Jovanović (23) koja je tragično preminula u naručju svog supruga Nenada Bilića (25) u Zrenjaninu (Srbija) odrasla je u hraniteljskoj porodici u Ruskom selu gdje su je svi poznavali i tvrde da je bila dobro dijete.

To je potvrdila i njena hraniteljka koja nije željela da se predstavi, a koja je rekla da je Katarina smještena u njenu porodicu kada je imala samo tri godine.

  • Nisam sa njom imala kontakt otkako se odselila u Zrenjanin i udala. Ona je prije četiri i po godine skinuta sa hraniteljstva. O Katarini sam brinula punih 15 godina. Bila je dobro dijete. Ovdje je završila osnovnu školu, a u Ruskom selu skoro svi su je poznavali. Mogu još da vam kažem da su se njih dvoje upoznali i zavoljeli u Zrenjaninu, u srednjoj školi. Potom su se i uzeli, ali neke detaljnije informacije o njihovom zajedničkom životu zaista nemam, čak ni da je, kako se priča, bila trudna. Teško sam podnijela ovu vijest. Kao da sam ostala bez najrođenije osobe. Od sina sam čula šta se desilo u Zrenjaninu. Hraniteljstvom se bavim već 20 godina – rekla je kratko hraniteljka tragično nastradale Katarine.

Da je Katarina bila trudna potvrdila je vlasnica stana u kojem su pronađeni ona i Nenad, uz napomenu da se upravo zato i sažalila na njih kada je vidjela da se Katarini nazire stomačić ispod jakne.

  • Odlučila sam da im dozvolim da žive tu dok ne prodam stan. Strašna je to tragedija. Kako smo čuli od policije izgleda da su se ugušili od gasa koji je izbio iz peći – ispričala je uzrujana vlasnica stana.

Podsjetimo, tijela nesrećnih mladića i djevojke nađena su nakon što je gazdarica sa komšijama obila stan i poslata su na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicine, a istraga će pokazati tačan uzrok smrti nesrećnog para, piše Blic.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.