TEŽAK UDES KOD TUZLE: TRI OSOBE POVRIJEĐENE

Tri osobe su povrijeđene, od kojih dvije teže, u sudaru dva vozila na magistralnom putu u mjestu Brgule kod Tuzle, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Teško su povrijeđeni vozači automobila seat ibiza pedesettrogodišnja žena čiji su inicijali S.Đ. iz Tuzle i”pežoa 307 M.S. (53) iz Milića, dok je saputnik u automobilu “pežo” dvadesetsedmogodišnja S.S. iz Milića lakše povrijeđena.

Vozači S.Đ. i M.S. zadržani su u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla na liječenju, dok je S.S. nakon ukazane ljekarske pomoći puštena na kućno liječenje.

Policija je izvršila uviđaj ove jučerašnje saobraćajne nezgode o kojoj je upoznat kantonalni tužilac.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

ZVIZDIĆ: AKO SE NARUŠI USTAVNI POREDAK BIH, ENTITETI PRESTAJU DA POSTOJE

0
Potpuno je jasno da zaključci Narodne skupštine RS na osnovu kojih je sazvana jučerašnja sjednica nemaju opću pravnu normu, pa samim tim, ni obavezujući karakter - poručio je zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić, navodeći da su skoro svi dostavljeni zaključci iz NSRS neustavni, nezakoniti i neprovodivi.