THOMPSON PODRŽAO KOLINDU, ALI I POSLAO PORUKU ŠKORI

Marko Perković Thomson danas se na Facebooku oglasio o drugom krugu predsjedničkih izbora i prozvao kuma Miroslava Škoru.

Iz njegove objave također je jasno da svoju podršku daje Kolindi.

  • Dragi prijatelji,

pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede.

Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak.

Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo.

Marko Perković Thompson”, napisao je Thompson.

Dragi prijatelji,pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da…

Posted by Marko Perković Thompson on Thursday, 2 January 2020

Thompson je ovom objavom poslao i jasnu poruku svom kumu Miroslavu Škori. Na početku stoljeća njih dvojica zajedno su nastupali i pjevali neke od najvećih domoljubnih hitova, poput pjesme Sude mi, no posljednjih godina je javna tajna da su njihovi odnosi narušeni.

Podsjetimo, Škoro, trećeplasirani u prvom krugu predsjedničkih izbora, ljudima koji su glasali za njega obratio se prije par dana videom na Facebooku.

  • Iako mi je puno vas pisalo tražeći savjet kako da glasujete u drugom krugu, ja vam taj savjet ne mogu dati. Imam povjerenja u vas. Znam da ćete, kao i u prvom krugu, napraviti ono što smatrate najboljim za Hrvatsku. Ali vam, kao jedan od vas, mogu reći što ću ja napraviti. Svakako ću izaći na izbore i neću dozvoliti da manipuliraju mojim listićem. Uzet ću svoj listić i vlastitom hemijskom zaokružiti, ali ne ni broj jedan, ni broj dva. Vlastitom rukom nadopisat ću i zaokružiti broj tri, vas, svoj hrvatski narod”, rekao je Škoro.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE