TINEJDŽER ISKOPAO SPILJU U DVORIŠTU NAKON SVAĐE S RODITELJIMA, FOTKE POSTALE HIT

Mladi Španjolac iskopao je vlastitu "mušku spilju" kako bi se mogao maknuti negdje nakon svađe s roditeljima.

20-godišnji Andres Canto počeo je kopati svoje sklonište krampom u Alicanteu prije šest godina, prenijeli su lokalni mediji. Njegov bunker sad sadrži dnevnu i spavaću sobu sa sistemom grijanja i bežičnim internetom.

Nakon svađe s roditeljima, 14-godišnji Canto u porodičnom vrtu počeo je kopati rupu, a naposljetku je zaposlio prijatelja s bušilicom i iskopali su duboku spilju. Čitav projekt mladića je navodno koštao samo oko 60 dolara.

Mladi glumac kaže kako je uvijek volio graditi. Njegova spilja nekad poplavi i često je posjećuju kukci, pauci i puževi, no njemu to ne smeta.

  • Nemam problema s njima. Ako sam ja srušio njihov dom, dopuštam im da si sagrade novo mjesto u zidu. Nije problem”, rekao je.

Njegova objava postala je viralna na društvenim mrežama, a to je privuklo pažnju lokalnih čelnika, koji su navodno poslali inspekciju da vide je li spilja u skladu s propisima.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

RODITELJI NESTALE DANKE STIGLI KUĆI: U POLICIJI BILI VIŠE OD OSAM...

0
Roditelji nestale djevojčice iz Srbije Danke Ilić stigli su kasno sinoć kući iz policijske stanice gdje su saslušavani povodom nestanka kćerke.