TOTALNI VLADAR U SRBIJI: VUČIĆ PRED KAMEROM ISPRAVLJAO MINISTRA, ON SVE OBJAVIO NA INSTAGRAMU

Ministar infrastrukture Srbije Tomislav Momirović objavio je na Instagramu video snimak sa obilaska radova na saobraćajnici Lajkovac - Valjevo, u društvu predsjednika Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila.

Vučić nije bio zadovoljan uvodom koji je Momirović napravio, pa je iskoristio priliku da koriguje ministra pred kamerom.

  • Pozdrav, ja sam Toma Mona. Ponosan sam na ovo Toma, još ponosniji na ovo Mona. Krenuli smo da Vučku čestitamo sinu odlazak u vojsku, u Kosjeriću. Stali smo da obiđemo radove u Valjevu. Tu sam još sa dva velikana. Ako mogu da ih prikažem… – počeo je Mona.

No, Vučić ga je ispravio.

  • Ček, ček, polako. Ne znam o kome govoriš, o Danilu i meni? Mi smo dvojica, a ne dva. Dakle, to je prvo. A, drugo da ne pomisle da Danilo ide sad u vojsku. Možda će jednog dana, pošto su izmišljali i za svadbu. Tako da idemo kod Vučka, kod Vučićevića. Sina šalje u vojsku, a sad smo na… Kaži ljudima da smo na Lajkovac-Valjevo, na trasi… – kazao mu je Vučić.

Mona je tada dodao ja da je Vučić zaustavio delegaciju da obiđu radove.

Vučića, inače, mnogi prozivaju da se autokratski odnosi prema saradnicima, često ih ispravlja pa i javno ismijava.

Video pogledajte OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE