TRIK OVE MAJKE ODMAH ĆETE ISPROBATI: EVO KAKO DA ISPEČETE 3 PIZZE ODJEDNOM U RERNI

Pizza je italijanski specijalitet koji je i te kako popularan kod nas.

Brzo se priprema, a tajna savršenog ukusa je u dobrom tijestu.

Međutim, ukoliko je pripremamo kod kuće za cijelu porodicu, zna da potraje  jer nekad nemamo dovoljno mjesta u rerni.

Zbog okruglog oblika, na rešetku obično možete staviti samo jednu odjednom.

Stoga je jedna mama podijelila na Facebooku trik uz pomoć kojeg na jednoj rešetki peče tri pice, ali i ukusan čips ispod njih. prenosi metro.co.uk.

Napravite tri pice u rerni, sve na istoj rešetki, tako što ćete ih prepoloviti dok su još zamrznute!

Jednostavno ih isjeckajte i rasporedite na rešetku, tako na drugoj imate mjesta za druge stvari.

Kada se ispeče, možete je isjeckati. Niko neće primijetiti da su pečene drugačije.

  • Savršeno za one koji imaju veće porodice poput mene – napisala je i dodala da smrznutim pizzama ne treba posuda za pečenje jer neće potonuti kroz rešetku.

S druge strane, svežoj pizzi svakako dodajte posudu za pečenje.

Korisnici grupe su ostali oduševljeni ovom idejom.

  • Ovo je promenilo sve! Zašto to nikada nisam radio? Sjajan savjet” , Tako jednostavno – samo su neki od komentara.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE