TUGA: U ROKU OD DVA DANA POGINULI RADNICI IZ ISTE KOMPANIJE

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas popodne desila kod Sokobanje u Srbiji poginula je jedna muška osoba, K. N. (20) iz Leskovca.

Prethodno se njegov automobil marke Renault sudario sa kamionom u kome je bilo šest radnika.

Šef radnika koji je vozio oko kilometar ispred kamiona, kaže da je ovo druga nesreća za dva dana koja ih je zadesila.

  • Išao sam kilometar ispred njih. Vraćali smo se iz Sokobanje, gdje smo radili na aqua parku. Danas nam je bio posljednji radni dan. Pozvao me telefonom jedan od radnika iz kamiona i rekao da su imali udes, pa sam se vratio ovdje i vidio da su se sudarili sa Renaultom, rekao je za Telegraf.

Ni oni ne znaju tačno kako je došlo do nesreće, osim da je Renault prešao na njihovu stranu kolovoza. Mislim, na osnovu onog što su mi ispričali radnici, da je izletio iz krivine jer je vozio jako brzo.

  • Strašno je ovo što se desilo, i mi učestvujemo u radovima na autoputu, gdje nam je jučer poginuo kolega kada ga je pregazio kamion. Sutra mu je sahrana. Još smo pod stresom zbog jučerašnjeg događaja, a danas nas je zadesila nova nesreća”, govori V. J. šef radnika iz kamiona.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DRAMATIČNO NA BLISKOM ISTOKU: IZRAEL NAPAO IRAN

0
Izraelske rakete pogodile su lokaciju u Iranu, objavio je ABC News, pozivajući se na američkog zvaničnika, dok je iranska novinska agencija Fars izvještava da je aktiviran sistem protuzračne odbrane u gradu Isfahanu.