TURSKA GLUMICA PORUČILA: NE ŽELIM ČUTI ZA OCA, ZA MENE JE ON MRTAV

Iako joj je uloga u seriji ‘Djevojka sa sela’, prva glavna uloga, 31-godišnjoj Burcu Biricik bilo je to dovoljno da u Turskoj postane jedna od najzastupljenijih žena u medijima.

Uloga prevrtljive Hülye, koja ne bira sredstva kako bi došla do cilja, vinula ju je u sam vrh glumačkih zvijezda u rodnoj zemlji pa tako danas ljepotica ne može odoljeti glumačkim ponudama koje joj svakodnevno pristižu. No, s brojnim ulogama, i zainteresiranost medija za njom sve je veća.

Turski mediji nerijetko vole ‘kopati’ po njenom životu, a na njihovu sreću, Burcu ne skriva ništa te otvoreno govori o svim temama. Tako je otvoreno progovorila i ocu.

  • Moje djetinjtvo bilo je jako teško. Odrasla sam u malome mjestu Elmali, nedaleko od Antalije. Dok sam bila mala, moji su se roditelji razveli. Mama Mubera radila je cijele dane kako bi nas prehranila, a mog starijeg brata Bekira i mene čuvali su baka i djed. Zapravo, uglavnom me odgojila baka koja me svemu u životu naučila – kuhati, spremati, prati i razmišljati. Još u osnovnoj školi zaposlila sam se u susjedovoj trgovini kako bih zaradila za džeparac’, govori glumica prodornih plavih očiju pa nastavlja:
  • S ocem nikad nismo bili u kontaktu, a ulogu tate preuzeo je djed, no nakon njegove smrti moram priznati da mi je nedostajala očinska figura. Možda sam zbog toga kao dijete bila muškobanjasta pa sam umjesto suknje kao školsku uniformu nosila hlače i igrala se uglavnom s dječacima.
  • Nikada nisam mrzila oca, ali on je za mene mrtav. Ne želim čuti za njega. Nmam tu potrebu, ali da se sretnemo, najnormalnije bi ga pozdravila. Nisam osoba od skandala pa ne bih radila cirkus. Nismo se vidjeli preko 25 godina, više ni ne brojim, zaključila je Burcu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

JA SAM ENDOKRINOLOG I KAŽEM VAM – NAJLAKŠI NAČIN DA DOBIJETE...

0
Dijabetes tipa 2 je bolest koja je povezana sa mnogim životnim problemima, uključujući i visok krvni pritisak, koji se često naziva i "tihi ubica".