TV ZVIJEZDA SKINUTA S FORBESOVE LISTE MILIJARDERA, KORISTILA SE LAŽIMA

Američka biznismenka i TV zvijezda Kylie Jenner više se ne nalazi na listi milijardera koju pravi magazin Forbes.

Forbes navodi da je porodica popularne Kylie “napuhala” vrijednost njenog biznisa s kozmetikom, kao i da je “otišla daleko” kako bi je predstavila bogatijom nego što zaista jeste.

Jenner se oglasila putem Twittera te je rekla da se radi o “netačnim tvrdnjama i nedokazanim pretpostavkama”.

  • Nikada nisam tražila neku titulu ili pokušavala lagati. Mnogu navesti 100 stvari koje su važnije od utvrđivanja koliko novca imam”, poručila je Jenner.

Forbes je 2019. godine uvrstio Kylie na listu milijardera, a sada procjenjuje njeno bogatsvo na nešto manje od 900 miliona dolara, objavio je BBC.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DICAPRIO S DJEVOJKOM SNIMLJEN U FAST FOODU, JEDAN DETALJ NA GLUMCU...

0
Jedan od najpoznatijih zavodnika u Hollywoodu, Leonardo DiCaprio, u posljednjih devet mjeseci ne odvaja se od 25-godišnje italijanske manekeneke Vittorie Ceretti, a sada su snimljeni tokom opuštenog ručka.