U FRONTALNOM SUDARU POVRIJEĐENE DVIJE ŽENE: I VATROGASCI MORALI U ISTRI INTERVENIRATI

U saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 14 sati dogodila na državnoj cesti između Sošića i Bala povrijeđene su dvije osobe.

Teže je povrijeđena 71-godišnja vozačica Mazde, dok je 66-godišnja putnica iz Mercedesa, mađarska državljanka, zadobila lakše povrede.

Kako je objavio Istarski.hr, nesreća se dogodila kada je 71-godišnja hrvatska državljanka upravljala automobilom Mazda, pulske registarske oznake, u smjeru Sošića te se nije kretala sredinom obilježene prometne trake, već je u jednom trenutku skrenula na lijevu saobraćajnu traku, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio automobila Mercedes, mađarske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 70-godišnji mađarski državljanin.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VELIK RUSKI NAPAD NA UKRAJINU, POLJSKA DIGLA BORBENE AVIONE!

0
Ruske snage rano jutros gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske, blizu ukrajinskog grada Dnjepra, pri čemu je najmanje jedna osoba povrijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.